ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σπάτα: Δύο συλλήψεις για τη συμπλοκή ανηλίκων σε εμπορικό κέντρο μετά από καβγά

Τραυματίστηκαν δύο άτομα

Σπάτα: Δύο συλλήψεις για τη συμπλοκή ανηλίκων σε εμπορικό κέντρο μετά από καβγά

Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων, με δύο 16χρονους τραυματίες και δέκα προσαγωγές, εκ των οποίων οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου, σε εμπορικό κέντρο στα Σπάτα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δύο παρέες ανηλίκων συνεπλάκησαν, για άγνωστη έως τώρα αιτία, έξω από ταχυφαγείο του εμπορικού κέντρου. Οι δύο 16χρονοι που τραυματίστηκαν διακομίστηκαν σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν σε δέκα προσαγωγές.

Τα ξημερώματα δύο από τους προσαχθέντες, ηλικίας 15 και 16 ετών, συνελήφθησαν για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Οι δύο ανήλικοι πρόκειται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.