ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σπάτα: Γυναίκα κατήγγειλε πως της επιτέθηκε σεξουαλικά ο γείτονάς της μπροστά στα μάτια της εγγονής της

Με κινήσεις που θύμιζαν πεινασμένο ζώο, την έσφιξε στην αγκαλιά του και άρχισε να τη φιλάει στο στόμα

Σπάτα: Γυναίκα κατήγγειλε πως της επιτέθηκε σεξουαλικά ο γείτονάς της μπροστά στα μάτια της εγγονής της

Μια γυναίκα από τα Σπάτα, κατήγγειλε ότι ο γείτονας της, την ώρα που βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού της, όρμησε πάνω της, άρχισε να την φιλά, να τη θωπεύει, να αυνανίζεται και να προσπαθεί να της σκίσει τα ρούχα για να τη βιάσει, μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής της.

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον του «αρπακτικού» που της επιτέθηκε για να εκτονώσει πάνω του τα αρρωστημένα του ένστικτα και η υπόθεση εχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 49χρονης γυναίκας στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων – Αρτέμιδας, όλα έγιναν στις 17 Μαΐου.

Το θύμα βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού της στα Σπάτα, όταν ξαφνικά αισθάνεται ένα χέρι να την αρπάζει από πίσω.

Γυρίζοντας, βλέπει τον 69χρονο γείτονά της, ο οποίος με κινήσεις που θύμιζαν πεινασμένο ζώο, την έσφιξε στην αγκαλιά του και άρχισε να τη φιλάει στο στόμα.

Παράλληλα της θώπευε το στήθος λέγοντας «Θα σου σκίσω τα ρούχα», περιγράφοντας ο, τι ακριβώς ήθελε να της κάνει, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις, την ίδια ώρα που είχε βάλει το ένα του χέρι μέσα στο παντελόνι και αυνανιζόταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα, σε κατάσταση σοκ, προσπαθούσε να ξεφύγει από τα νύχια του και τα κατάφερε, ενώ χθες μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων- Αρτέμιδας οπού κατήγγειλε το συμβάν, κατέθεσε μήνυση εναντίον του 69χρονου, λέγοντας μάλιστα πώς όσα της έκανε, έγιναν μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.