Σπείρα αλλοδαπών διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη στη Μακεδονία

Έφοδο στις δύο οικίες των δραστών πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί

Σπείρα αλλοδαπών διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη στη Μακεδονία

Τέλος στην δράση μιας συμμορίας που απαρτιζόταν από τρεις αλλοδαπούς οι οποίοι διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας εξαρθρώθηκε με μια οργανωμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε αιφνιδιαστικά από την Δίωξη Ναρκωτικών Σερρών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ίχνη των αλλοδαπών σε δυο σπίτια στη Θεσσαλονίκη, στα οποία έκαναν έφοδο το απόγευμα της Πέμπτης και τους φόρεσαν χειροπέδες. Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια και στην κατοχή τους, βρέθηκαν 13 συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 50 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 241,3 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 325 ευρώ, ένα όχημα και μια μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, αλλά και ένα πιστόλι με πέντε φυσίγγια στον γεμιστήρα, το οποίο εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος άσκησε δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα και διακίνηση ναρκωτικών και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.