ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σποράδες: 45χρονη πήγε στο περίπτερο και έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από γνωστό της στη μέση του δρόμου

Την χτύπησε στο πρόσωπο με μπουνιές, πριν προλάβει να αρθρώσει λέξη

Σποράδες: 45χρονη πήγε στο περίπτερο και έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από γνωστό της στη μέση του δρόμου

Θύμα ξυλοδαρμού την ώρα που πήγε στο περίπτερο έπεσε μια 45χρονη που ζει στις Σποράδες.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα gegonotanews, στο δρόμο της συνάντησε έναν κάτοικο του νησιού με τον οποίο έχει προσωπικές διαφορές και εκείνος την χτύπησε στο πρόσωπο με μπουνιές, πριν προλάβει να αρθρώσει λέξη. Όταν ένας νεαρός έσπευσε να προστατέψει την γυναίκα, ο 55χρονος δράστης που θα δικαστεί στις 16 Φεβρουαρίου, τον απείλησε να μην πλησιάσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του 55χρονου σχηματίστηκαν δύο δικογραφίες και συγκεκριμένα η μια για τον ξυλοδαρμό και η δεύτερη για την απειλή. Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της εξύβρισης και της απλής σωματικής βλάβης σε βάρος της γυναίκας και της απειλής σε βάρος του νεαρού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.