ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. συμμορία που «άδειαζε» τα ΑΤΜ και «ξέπλενε» τα χρήματα σε βίντεο κλιπ – Συνελήφθη τράπερ

Συνολικά τρία άτομα συνελήφθησαν

Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. συμμορία που «άδειαζε» τα ΑΤΜ και «ξέπλενε» τα χρήματα σε βίντεο κλιπ – Συνελήφθη τράπερ

Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε συμμορία που «άδειαζε» ΑΤΜ σε όλη την Ελλάδα και στη συνέχεια «ξέπλενε» τα χρήματα σε βίντεο κλιπ τραπ μουσικής και τζόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια των αστυνομικών έχουν πέσει τρία άτομα, μεταξύ αυτών και ένας τράπερ ο οποίος φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια υπόθεση.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η δράση της συμμορίας είχε εξαπλωθεί σε όλη την επικράτεια με τα μέλη της να επιλέγουν ως στόχους ΑΤΜ που βρίσκονταν σε απομακρυσμένα και, όσο το δυνατόν, απόμερα σημεία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι κατηγορούμενοι εμπλέκονται σε τουλάχιστον 10 κλοπές από ΑΤΜ με τη συνολική λεία τους να προσεγγίζει τα 700.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες «ξέπλεναν» τα χρήματα που έκλεβαν σε βίντεο κλιπ τραπ μουσικής και τζόγο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.