ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στη «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ. συμμορία που έκανε… ντελίβερι ναρκωτικών – Είχαν κάνει 800 συναλλαγές στην Αττική

Η Δίωξη Ναρκωτικών, έχει συλλάβει πέντε μέλη της συμμορίας και αναζητεί ακόμη πέντε άτομα

Στη «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ. συμμορία που έκανε… ντελίβερι ναρκωτικών  – Είχαν κάνει 800 συναλλαγές στην Αττική

Μέλη συμμορίας που διοχέτευε κοκαΐνη και άλλες ναρκωτικές ουσίες στην Αττική, παρέχοντας στους «πελάτες» τους υπηρεσίες παράδοσης όλο το 24ωρο, συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ.

Αρχηγός της συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών φέρεται να ήταν ο επονομαζόμενος «Βίμης». Ο λόγος για έναν γνωστό στις αρχές, Αλβανό κακοποιό, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί ως τώρα και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Η Δίωξη Ναρκωτικών, έχει συλλάβει πέντε μέλη της συμμορίας και αναζητεί ακόμη πέντε άτομα, που φέρονται είχαν συμμετοχή στο κύκλωμα. Οι συλλήψεις έγιναν μετά από έφοδο σε διαμερίσματα στον Ταύρο και στον Πειραιά. Στα σπίτια η ΕΛ.ΑΣ βρήκε και κατάσχεσε ποσότητες κοκαΐνης και χρήματα. Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται και κάποιες ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν, ενώ εξετάζονται και τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκομένων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, η συμμορία των εμπόρων ναρκωτικών έκανε… ντελίβερι όλο το 24ωρο στο κέντρο της Αθήνας και στην περιοχή της Καλλιθέας.

Οι αστυνομικές αρχές μπόρεσαν να ταυτοποιήσουν τουλάχιστον 800 συναλλαγές ναρκωτικών μόνο το χρονικό διάστημα το οποίο παρακολουθούσαν τη συμμορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.