ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στη φυλακή ο πρώην ντράμερ των Πυξ-Λαξ Γ.Γιαννόπουλος για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών

Προφυλακιστέος ο πρώην ντράμερ των Πυξ-Λαξ

Στη φυλακή ο πρώην ντράμερ των Πυξ-Λαξ Γ.Γιαννόπουλος για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε σήμερα μετά την απολογία του στην 14η τακτική ανακρίτρια ο 69χρονος μουσικός πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γ. Γιαννόπουλος, ο οποίος απολογήθηκε για σειρά κακουργηματικών κατηγοριών που αφορούν τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών.

Οι κατηγορίες αυτές είναι: Γενετήσια πράξη με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση αλλά και κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Οι νέες αυτές κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον μουσικό και για τις οποίες σήμερα προφυλακίστηκε, αφορούν σε τέσσερις κοπέλες, τις οποίες σύμφωνα με την κατηγορία, ο γνωστός ντράμερ κακοποίησε σεξουαλικά κατά το διάστημα από το 2007 – 2015, ενώ ήταν ανήλικες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 69χρονος φέρεται να τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες διώκεται σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε, όπως παραθέριζαν και οι καταγγέλλουσες με τις οικογένειες τους. Μάλιστα κατά πληροφορίες, και από τα δυο κάμπινγκ είχε διωχθεί καθώς οι ιδιοκτήτες τους είχαν ενημερωθεί για τις καταγγελίες σε βάρος του. Ήδη, μάλιστα για αυτή τα πτυχή της υπόθεσης έχει δοθεί σχετική κατάθεση στην ανακρίτρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.