ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Στην ανακρίτρια ο 50χρονος για το παράνομο εργαστήριο επισκευής όπλων στο Ηράκλειο

Η υπόθεση όπως προκύπτει και από το κατηγορητήριο χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά σοβαρή

Στην ανακρίτρια ο 50χρονος για το παράνομο εργαστήριο επισκευής όπλων στο Ηράκλειο

Ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθεί σήμερα (30/10) ο ενοικιαστής της αποθήκης στο υπόγειο πολυκατοικίας στο Ηράκλειο, όπου σημειώθηκαν εκρήξεις και βρέθηκαν εκατοντάδες σφαίρες αλλά και οπλισμός.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του creta24.gr, το Σάββατο (28/10), Αστυνομία και Πυροσβεστική προχώρησαν σε νέα αυτοψία στον κατεστραμμένο χώρο.

Για τις Διωκτικές Αρχές η υπόθεση, όπως προκύπτει και από το κατηγορητήριο, χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά σοβαρή.

Μάλιστα, τονίζεται από άτομα που κλήθηκαν να πάνε στο σημείο ότι γλύτωσαν από τύχη, λόγω των εκρήξεων και του ωστικού κύματος, το οποίο «ξερίζωσε» μεταλλικές πόρτες του υπογείου αλλά και του ισογείου, ενώ οι ένοικοι της πολυκατοικίας απεγκλωβίστηκαν με γερανοφόρο όχημα από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δύο πραγματογνώμονες από ΕΛ.ΑΣ και Πυροσβεστική αναμένεται να καταθέσουν τα πορίσματά τους αναφορικά με τον τρόπο που ξεκίνησαν οι εκρήξεις, ενώ αναμένεται να ερευνηθούν κι άλλα στοιχεία μετά και την αποκάλυψη ότι εκεί λειτουργούσε αυτοσχέδιο εργαστήριο επισκευής πυροβόλων όπλων και γομωτηρίου φυσιγγίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως η διαδικασία της αυτοψίας που έγινε το Σάββατο (28/10) δεν φαίνεται να έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα που προέκυψαν μετά το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (27/10).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.