ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στο 424ο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε ο τραυματίας ορειβάτης από τον Όλυμπο

Φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Στο 424ο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε ο τραυματίας ορειβάτης από τον Όλυμπο

Στο 424ο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης προσγειώθηκε το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο μετέφερε τον τραυματισμένο ορειβάτη από το Καταφύγιο Ζολώτα τον Όλυμπο.

Να υπενθυμιστεί πως ο 61χρονος αλλοδαπός ορειβάτης, με καταγωγή από το Ισραήλ, έπεσε σε χαράδρα βάθους δεκάδων μέτρων, κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στον Όλυμπο και ενώ φέρεται να ήταν μόνος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ ήδη στο σημείο της πτώσης και πριν από τη μεταφορά του, του δόθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, πλην όμως χάθηκαν πολύτιμες ώρες για τη μεταφορά του από τον Όλυμπο στο νοσοκομείο, καθώς το ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 9 το πρωί της Τρίτης (24/5) και η μεταφορά έγινε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο ελικόπτερο τύπου Χιούι, που απογειώθηκε δεν κατάφερε τελικά να προσεγγίσει το σημείο και χρειάστηκε να απογειωθεί δεύτερο, του Πολεμικού Ναυτικού, από τη βάση της Νέας Μάκρης, στην Αττική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.