ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στο εδώλιο η «Φιόνα μοναδική μου αγάπη» και η «Μπουλίτσα» – Για «απείθεια και βία» εναντίον δύο αστυνομικών

Οι ένστολοι που είχε καταγγείλει η ηθοποιός για απρόκλητη βαναυσότητα σε πλατεία στο κέντρο της Αθήνας τις μήνυσαν πρώτοι

Στο εδώλιο η «Φιόνα μοναδική μου αγάπη» και η «Μπουλίτσα» – Για «απείθεια και βία» εναντίον δύο αστυνομικών

Στο εδώλιο θα βρεθεί η ηθοποιός Λίλιαν Αρχοντή μετά την καταγγελία για «απείθεια και βία» εναντίον δύο αστυνομικών.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή ως «Φιόνα» στο σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης», στα μέσα Αυγούστου κατήγγειλε δημοσίως ότι δύο αστυνομικοί συμπεριφέρθηκαν με πρωτοφανή βαναυσότητα στην ίδια και την κόρη της Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή γνωστή από το ρόλο της ως «Μπουλίτσα» στο «Καφέ της Χαράς» -σε πλατεία του κέντρου της Αθήνας.

Πιστεύετε ότι η υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό πρόκειται περί:

  • Επαναλαμβανόμενου βιασμού από τους πελάτες του μαστροπού Η.Μίχου; (7%, 884 Votes)
  • Δράσεις εγκληματικής οργάνωσης εκπόρνευσης ανηλίκου; (17%, 2.220 Votes)
  • Και των δύο (73%, 9.352 Votes)
  • Κανένα από τα δύο (2%, 280 Votes)

Σύνολο ψήφων: 12.736

Loading ... Loading ...

Ωστόσο, μητέρα και κόρη είναι αυτές που θα δικαστούν σήμερα, Τρίτη, καθώς οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στο περιστατικό τις μήνυσαν πρώτοι με την κατηγορία της «απείθειας και βίας κατά υπαλλήλων».

Στο πλευρό τους, θα βρεθούν ως μάρτυρες υπεράσπισης προσωπικότητες από το καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο.

Ανάμεσά τους αναμένεται όπως γράφει η εφημερίδα να βρεθεί ο ηθοποιός και αντιπεριφερειάρχης Αττικής Χάρης Ρώμας, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, η προϊσταμένη του Τμήματος της Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων Μαρία Μορφέτα, οι ηθοποιοί Μάρκος Σεφερλής, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Αλίκη Κατσαβού- Βουτσά, ο διευθυντής του Αρσακείου Χαρίτων Γραικός και ο διευθυντής φωτογραφίας και σκηνοθέτης Αντώνης Συμεωνάκης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως είχε καταγγείλει τον περασμένο Αύγουστο η Λίλιαν Αρχοντή οι αστυνομικοί έριξαν μπρούμυτα στο έδαφος την κόρη της, όταν εκείνη δίστασε να τους δώσει τα στοιχεία της, εξηγώντας τους πως η ίδια δεν είχε κάποια εμπλοκή σε διένεξη της μητέρας της με κάποιες άλλες κυρίες στο δρόμο.

«Εγώ φώναζα “το παιδί μου, αφήστε το παιδί μου, βοήθεια! ”Εκείνος, όμως, της πατούσε την πλάτη με το πόδι του. Σαν τα περιστατικά ένστολης βίας που βλέπουμε στην Αμερική με τους Αφροαμερικανούς. “Πνίγομαι, μανούλα, βοήθεια” έλεγε η Χριστίνα μου.

Περνούσε κόσμος από μακριά, αλλά βλέποντας τους αστυνομικούς δεν πλησίασε κανείς. Στο μεταξύ, σπάσανε τα γυαλιά του παιδιού κατά την πτώση και, επειδή έχει υψηλή μυωπία, δεν έβλεπε καν… Είχε, όμως, και χειρότερο… Την ώρα που φώναζα “αφήστε το παιδί μου”, με πιάνει ο άλλος αστυνομικός και με ρίχνει κι εμένα κάτω.

Μας λένε τότε ότι μας συλλαμβάνουν για απείθεια και βία. Βία εμείς; Δύο γυναίκες απέναντι σε δύο αστυνομικούς; Εκείνοι μας τραβολογούσαν, έχουμε μώλωπες… Εκείνοι μας φέρθηκαν βάναυσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επειτα μας βάλανε χειροπέδες και μας πετάξανε μέσα στο περιπολικό. Μάλιστα, ο πρώτος αστυνομικός, ο πιο νταής, τράβηξε επίτηδες από το στήθος την κόρη μου για να την πονέσει μέχρι να τη βάλει στο περιπολικό. Και όταν του είπε το παιδί ότι μπορούσε να μπει και μόνη της, της έδωσε χαστούκι μπροστά μου», είχε περιγράψει, μεταξύ άλλων, στην εφημερίδα η Λίλιαν Αρχοντή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.