Στο νοσοκομείο 16χρονος ύστερα από καβγά με τον διευθυντή του

Ο διευθυντής δεν ήθελε να γίνει κατάληψη

Στο νοσοκομείο 16χρονος ύστερα από καβγά με τον διευθυντή του

Ένα σπάνιο περιστατικό συνέβη σε σχολείο στο Αιγάλεω με πρωταγωνιστές έναν μαθητή και διευθυντή λυκείου.

Οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια, επειδή ο διευθυντής ήθελε να κλειδώσει την πόρτα του σχολείου για να μη γίνει κατάληψη. Ο 16χρονος μαθητής προσπάθησε να ρίξει γροθιά στον διευθυντή αλλά το χέρι του κατέληξε σε τζαμαρία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χρειαστούν ράμματα.

Στο ΕΠΑΛ του Αιγάλεω εκτυλίχθηκαν τα σκηνικά αγριότητας, όταν οι μαθητές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κατάληψη και η κατάσταση ξέφυγε.

Όπως περιγράφουν οι μαθητές του σχολείου, ο 16χρονος πήρε κάποια στιγμή το κινητό τηλέφωνο του διευθυντή για να να τον αναγκάσει να απομακρυνθεί από την είσοδο. Ο εκπαιδευτικός αντέδρασε και όπως υποστηρίζουν παιδιά που ήταν μπροστά, «έκανε κεφαλοκλείδωμα στον μαθητή, για να πάρει πίσω το κινητό του».

«Όλο αυτό ξεκίνησε επειδή ο διευθυντής ήθελε να κλειδώσει την πόρτα του σχολείου για να μη γίνει κατάληψη, μετά ο μαθητής πήρε έναν κάδο, ο διευθυντής τον απομάκρυνε και άρχισαν να κυνηγιούνται» ισχυρίζονται οι μαθητές.

Στο σχολείο κλήθηκαν αστυνομικοί, με τον διευθυντή να πηγαίνει σε αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση.

Ωστόσο, ο μαθητής είχε δείξει και σε άλλα περιστατικά τη συμπεριφορά του αυτή.

Τα προβλήματα συμπεριφοράς του 16χρονου
Ο 16χρονος έκανε μαγνητική στο νοσοκομείο της Νίκαιας, ενώ όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, τη Δευτέρα έγινε σύσκεψη των καθηγητών του ΕΠΑΛ με θέμα την αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος του 16χρονου λόγω προβλημάτων συμπεριφοράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο μαθητής, έχοντας γνώση για αυτήν τη σύσκεψη, πήγε σήμερα στο σχολείο με φίλους του με σκοπό να εμποδίσει την απόφαση.
Τα πράγματα ξέφυγαν, με αποτέλεσμα τόσο ο διευθυντής όσο και ο μαθητής να καταλήξουν με τραύματα στο νοσοκομείο.
Τον περασμένο Δεκέμβριο, η κατάσταση είχε βγει και πάλι εκτός ελέγχου ενώ το σχολείο λειτουργούσε κανονικά. Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν καθηγητής έκανε παρατήρηση σε μαθήτρια. Συμμαθητές της αντέδρασαν και πολύ γρήγορα σε διάδρομο του ΕΠΑΛ πιάστηκαν στα χέρια μαθητές και καθηγητές, σε μια συμπλοκή γεμάτη ύβρεις, χτυπήματα και εικόνες ντροπής.
Μετά το επεισόδιο, ο καθηγητής απομακρύνθηκε από το ΕΠΑΛ και οι τόνοι για λίγες μέρες έπεσαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.