ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Στους ανακριτές οδηγήθηκαν πριν από λίγο οι τελευταίοι 35 Κροάτες νεοναζί χούλιγκαν

Απολογούνται αυτή την στιγμή

Στους ανακριτές οδηγήθηκαν πριν από λίγο οι τελευταίοι 35 Κροάτες νεοναζί χούλιγκαν

Πριν από λίγο οδηγήθηκαν από την ΓΑΔΑ στους τρεις ανακριτές στην πρώην Σχολή Ευελπίδων η τρίτη και τελευταία ομάδα των 35 εναπομεινάντων Κροατών χούλιγκαν, προκειμένου να απολογηθούν για τα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και για την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Tην περασμένη Παρασκευή, μετά την απολογία τους προφυλακίστηκαν 30 συλληφθέντες χούλιγκαν.

Ειδικά, προφυλακίστηκαν 28 Κροάτες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός. Χθες, Σάββατο προφυλακίστηκαν ακόμα 40, εκ των οποίων οι 39 ήταν Κροάτες και ένας Έλληνας. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των έως τώρα προφυλακισθέντων ανήλθε στους 70. Εξ αυτών οι 67 είναι Κροάτες, δυο Έλληνες και ένας Αλβανός.

Σήμερα, Κυριακή, είναι η τελευταία ημέρα της αυτόφωρης διαδικασίας, και θα απολογηθούν οι τελευταίοι 35 συλληφθέντες Κροάτες για την τραγική αυτή υπόθεση, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όλοι οι προφυλακισθέντες χούλιγκαν αρνήθηκαν κατηγορηματικά τη συμμετοχή τους στα αιματηρά επεισόδια αλλά και στον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσουρή.

Ως επί το πλείστον, κατά απολογίες τους, υποστήριξαν ότι βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή ή ότι απλά διερχόντουσαν από το επίμαχο σημείο. Όμως, η επιχειρηματολογία που προέβαλαν δεν έπεισε του ανακριτές, καθώς έχουν μεγάλα κενά και είναι σε αντίθεση με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία, όπως και τα βίντεο που έχουν περιέλθει στα χέρια των ανακριτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ξεκίνησε η διαδικασία λήψης βιολογικού υλικού (DNA) από τους κατηγορούμενους, κάτι που θα συμβάλλει καθοριστικά στην αποκάλυψη του δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.