ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Super Κική: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με στήριξε – Θα σας τα πω όλα στο Instagram μου»

«Έχω να κάνω μπάνιο από τη γέννησή μου» είπε

Super Κική: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με στήριξε – Θα σας τα πω όλα στο Instagram μου»

Η Super Κική αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία της στον ανακριτή.

Μαζί της, ελεύθερη με τους ίδιους όρους έμεινε και η κουμπάρα της, Άντρεα, ενώ ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους έμεινε και άλλη μια κοπέλα που ήταν μαζί της στο περιστατικό με τον 37χρονο.

Στις πρώτες της δηλώσεις, η Κική Λιτσάκη, όπως είναι το όνομα της instagrammer, ευχαρίστησε όσους τη στήριξαν, ενώ απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, επιμένοντας ότι θα τα πει όλα στο Instagram της.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με στήριξε. Νιώθω βασίλισσα. Πέρασα φρικτά αυτές τις τρεις ημέρες. Τα υπόλοιπα θα σας τα πω στο Instagram μου» είπε κατά την έξοδό της από το γραφείο του ανακριτή.

Όταν οι ρεπόρτερ άρχισαν να της κάνουν ερωτήσεις για τις μέρες που παρέμεινε στη φυλακή, όπως αν είχε κινητό, η ίδια επέμεινε: «Θα σας τα πω όλα στο Instagram».

«Αγάπη μου έχω να κάνω μπάνιο από τη γέννησή μου» είπε σε μία δημοσιογράφο που επέμεινε να αποσπάσει παραπάνω δηλώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.