ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Super Κική: Με χειροπέδες στον Εισαγγελέα – Πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο (φωτο)

Γιατί την καταγγέλλει 37χρονος

Super Κική: Με χειροπέδες στον Εισαγγελέα – Πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο (φωτο)

Με χειροπέδες στα χέρια, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα η γνωστή influencer με το προσωνύμιο Super Κική μετά από μήνυση 37χρονου, ο οποίος καταγγέλλει ότι η super Κική μαζί με την πρώην συντροφό του έβαλαν άγνωστο άνδρα να τον ξυλοκοπήσει.

Η ίδια είχε περάσει το βράδυ της στο κρατητήριο, όπως είχε αποκαλύψει μέσα από τα social media όταν προσπάθησε να βοηθήσει την αγαπημένη της φίλη και συνεργάτιδα, Άντρεα, η οποία, όπως υποστηρίζει, κακοποιείται συστηματικά από τον πρώην σύντροφό της.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, οι αρχές συνέλαβαν και εκείνη και την Άντρεα αλλά και ακόμα μια φίλη τους, ευχαριστώντας με ειρωνική διάθεση τους εισαγγελείς που προστατεύουν τις γυναίκες.

super_kiki_euelpidwn__2_
super_kiki_euelpidwn__3_

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Super Κική έχει αναφερθεί μέσα από stories στον προσωπικό της λογαριασμό, στη δυνατή φιλία που τη συνδέει με τη συνεργάτιδά της, την Άντρεα από τη Ρουμανία.

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν μέσα στη φυλακή, τον Δεκέμβριο του 2011 όταν η Super Κική ήταν 18 ετών και η Άντρεα έγκυος στην κόρη της. Δεν άργησαν να γίνουν κολλητές και να κάνουν σχέδια για το μέλλον τους.

Όταν αποφυλακίστηκαν η Super Kική βάφτισε την κόρη της φίλης της, τη 10χρονη σήμερα Μαρία, η οποία ήταν αυτή που την κάλεσε στο τηλέφωνο κλαίγοντας για να βοηθήσει τη μητέρα της καθώς τη ξυλοκοπούσε ο σύντροφός της.

Η Super Κική με ανάρτησή της είχε ενημερώσει πως θα περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο και μαζί με τις φίλες της το πρωί θα οδηγηθεί στην Ευελπίδων.

«Είμαστε στο τμήμα της Νέας Σμύρνης. Μας παίρνουν τα κινητά! Και αύριο στις 9 θα μας πάνε στην Ευελπίδων. Είναι η πιο γελοία σύλληψη που έχει γίνει ποτέ στα χρονικά», έγραψε η Super Κική.

super_kiki_euelpidwn__4_
super_kiki_euelpidwn__5_
super_kiki_euelpidwn__1_
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.