ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Σχηματάρι: Νεκρός 77χρονος σε τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας

Ο θάνατός του διαπιστώθηκε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Σχηματάρι: Νεκρός 77χρονος σε τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας

Ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23.2.2023) στο 61ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στο Σχηματάρι, με θύμα έναν 77χρονο από τη Λαμία, του οποίου το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο 77χρονος οδηγούσε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας με κατεύθυνση προς την πρωτεύουσα, όταν στο ύψος του Σχηματαρίου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του για άγνωστη αιτία, συγκρούστηκε στο διαχωριστικό στηθαίο και εξετράπη δεξιά.

Ο θάνατός του διαπιστώθηκε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αφιδνών παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.