ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συγκινεί με την ανάρτησή της η μητέρα της 21χρονης Έμμας που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

«Γίνατε η δύναμη μας», αναφέρει η μητέρα της φοιτήτριας

Συγκινεί με την ανάρτησή της η μητέρα της 21χρονης Έμμας που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Η μητέρα της 21χρονης Έμμας Καρυωτάκη, μετά την απόφαση του δικαστηρίου που επέβαλε κάθειρξη 16,5 ετών, χωρίς αναστολή, στον 27χρονο που παρέσυρε και σκότωσε την κόρη της, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η μητέρα της Έμμας, Κέλλυ Καμπάκη, ευχαρίστησε τους πολίτες και τους δημοσιογράφους για την στήριξη που παρείχαν στην οικογένεια της, μετά το τροχαίο δυστύχημα που βύθισε στη θλίψη όχι μόνο τη Θεσσαλονίκη, αλλά όλη την Ελλάδα.

«Όχι 16.. ούτε 116 δε θα ήταν αρκετά! Προς σεβασμό στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους με τον ίδιο τρόπο πριν την Έμμα και οι ποινές ήταν εξαγοράσιμες ή με αναστολή… απλά σιωπή.

Ευχαριστούμε όλους εσάς. Τους απλούς πολίτες που γίνατε η δύναμη μας, τους δημοσιογράφους που γίνατε η φωνή μας… χωρίς τη στήριξη σας δε θα είχαμε καταφέρει τίποτα!», έγραψε στην ανάρτηση της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ανάρτηση της στο Facebook ανέβασε και ένα βίντεο με φωτογραφίες της αδικοχαμένης Έμμας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.