
Η σύζυγος του 72χρονου που έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι τους στα Μέγαρα ανέφερε πως ο άνδρας της «ήταν αναίσθητος, με πολλά αίματα και πολλά τραύματα. Με πρησμένο πρόσωπο και κάποιες μαχαιριές στο λαιμό».
«Ανοιγμένα συρτάρια. Ο άνθρωπος τραυματισμένος. Τα έχασα, με έπιασε τρέμουλο, πήγα να λιποθυμήσω. Δεν τον ακούμπησα γιατί φοβήθηκα μην του κάνω κακό. Να έπαιρναν τα λεφτά και να φεύγανε. Δεν χρειαζόταν έναν άνθρωπο τόσο ειρηνικό και γαλήνιο να τον ταλαιπωρήσουν. Πήραν 5.000 ευρώ, τις οικονομίες μας», συνεχίζει η ίδια για τη φρίκη που βίωσε ο σύζυγός της στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών.
Όπως έχει γίνει γνωστό το συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (21/6).
Για τα βασανιστήρια στα χέρια των ληστών μίλησε και η αδελφή του 72χρονου: «Τον είχαν κάψει με ηλεκτρικό σίδερο και του έσβησαν τσιγάρα στα χέρια και τα πόδια. Τον βασανίσανε πάρα πολύ».
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο 72χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Νίκαιας σε σοβαρή κατάσταση.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι κακοποιοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα από μια μπαλκονόπορτα, αφού πρώτα έσκισαν τη σίτα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.