ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συγκλονίζει ο αδερφός της 38χρονης που έθαψε το νεκρό αγοράκι – «Δεν το γνώριζε κανείς ούτε η ίδια ότι ήταν έγκυος»

Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ

Συγκλονίζει ο αδερφός της 38χρονης που έθαψε το νεκρό αγοράκι – «Δεν το γνώριζε κανείς ούτε η ίδια ότι ήταν έγκυος»

Ο αδερφός της 38χρονης γυναίκας στη Λάρισα, που γέννησε και πέταξε το μωρό στα σκουπίδια, ήταν ο άνθρωπος που το έθαψε το νεογέννητο νεκρό αγοράκι στο χωράφι. 

«Δεν το γνώριζε κανείς, ούτε η ίδια (ότι ήταν έγκυος). Μέχρι τώρα πήγαινε στα πρόβατα» δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Η ίδια λέει πως έβγαλε αίμα. Αν ήξερε ότι ήταν έγκυος, δεν θα ερχόταν στα πρόβατα. Κανένας δεν ήξερε. Εγώ πήγα και το έθαψα. Ήταν πολύ μικρό. Ίσα που καταλαβαινόταν, πώς να το πω… Ήταν λίγο πιο μεγάλο από ένα κινητό. Οι γιατροί μας λένε ότι είναι καλά, αλλά δεν μπορούν να συνεννοηθούν. Δεν το πέταξε στα σκουπίδια, σε σακούλα σκουπιδιών» είπε ο αδερφός της 38χρονης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με κολπική αιμορραγία, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι ο ομφάλιος λώρος δεν είχε αποκοπεί πλήρως και είχε αρχίσει ήδη η σηψαιμία. Παρά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε εκείνη επέμενε ότι δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος.

Διαπιστώθηκε από την προανάκριση ότι η 38χρονη γέννησε στις 8 Μαρτίου ένα αγοράκι περίπου 30 εβδομάδων στο μπάνιο του σπιτιού της, στα Καλύβια Ελασσόνας και στη συνέχεια το έριξε στον κάδο απορριμμάτων.

Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας διέταξε την εξέταση όλων των εμπλεκομένων, ενώ παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση του βρέφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.