Θαλάσσιο ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» στη Παλαιά Φώκαια

Σε αυτά επέβαιναν συνολικά 16 ηθοποιοί

Θαλάσσιο ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» στη Παλαιά Φώκαια

Σοβαρό ατύχημα έλαβε χώρα στα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» στη Παλαιά Φώκαια κατά την διάρκεια των οποίων συγκρούστηκαν δύο ταχύπλοα σκάφη στα οποία επέβαιναν συνολικά 16 άτομα -ηθοποιοί- κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

 Το ατύχημα σημειώθηκε στην θαλάσσια περιοχή Θυμάρι Παλαιάς Φώκαιας κοντά στην Ανάβυσσο. Από τη σύγκρουση ανετράπη το ένα από τα δύο ταχύπλοα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των Αρχών, ο τραυματίας μεταφέρεται με ασθενοφόρο όχημα σε νοσοκομείο ενώ οι υπόλοιποι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους και έχουν βγει στη στεριά.

Η ανάρτηση του Λιμενικού Σώματος στο Twitter αναφέρει: «Σύγκρουση 2 T/Χ σκαφών με συνολικά 16 επιβαίνοντες στη θαλ.περ. Θυμάρι Παλαιάς Φώκαιας με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός εκ των επιβαινοντων. O ανωτέρω μεταφέρεται με ασθενοφόρο όχημα σε εφημερεύον νοσοκομείο ενώ οι υπόλοιποι 15 έχουν εξέλθει καλά στη υγεία τους».

Υπό έρευνα βρίσκονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα. Πιθανότατα πρόκειται για κακό χειρισμό των χειριστών των δύο ταχυπλόων με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Πριν λίγες ημέρες η Νία Βαρντάλος ενημέρωσε τους followers της ότι βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα όπου και ξεκινούν τα γυρίσματα στην Πλάκα, για το τρίτο σίκουελ της σειράς.

«Έχω μία ανακοίνωση να κάνω. Είμαστε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του Γάμος αλά Ελληνικά 3» λέει σε σχετικό βίντεο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της στην Αθήνα, επιβεβαιώνοντας ότι αυτή τη φορά σκηνοθετεί κιόλας.

«Πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη σε όλους σας για την υποστήριξή σας καθώς περιμένουμε να ξεκινήσουμε το γύρισμα. Ελλάδα μωρό μου. Ελλάδα!», έγραψε στη λεζάντα η Νία Βαρντάλος.

Η πρώτη ταινία, My Big Fat Greek Wedding, κυκλοφόρησε το 2002 και έγινε η ρομαντική κωμωδία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών. Απέφερε 241,4 εκατομμύρια δολάρια στη Βόρεια Αμερική.

Το σίκουελ, My Big Fat Greek Wedding 2, κυκλοφόρησε το 2016.

Τα γυρίσματα του τρίτου σίκουελ θα γίνουν σε Αθήνα και Κέρκυρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.