ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σύγκρουση ΙΧ με μηχανές της ΔΙ.ΑΣ.: «Ήταν μεθυσμένος ο οδηγός οι μηχανές των αστυνομικών διαλύθηκαν» λέει μάρτυρας

«Ήταν πολύ δυνατή σύγκρουση», λέει κάτοικος της περιοχής

Σύγκρουση ΙΧ με μηχανές της ΔΙ.ΑΣ.: «Ήταν μεθυσμένος ο οδηγός οι μηχανές των αστυνομικών διαλύθηκαν» λέει μάρτυρας

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τις μηχανές των Αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ενεπλάκησαν στο σοβαρό τροχαίο χθες τα μεσάνυχτα στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 12 το βράδυ της Δευτέρας όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο, κινούμενο επί της λεωφόρου Φυλής, στο ρεύμα προς Λιόσια, συγκρούστηκε και εμβόλισε δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που ανέβαιναν από το αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να πέσουν στο οδόστρωμα οι 4 αστυνομικοί οι οποίοι επέβαιναν σε αυτές.

troxaio-1_2
troxaio-2_2

Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τον έναν από αυτούς να νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του ΙΧ είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κάτι που επιβεβαιώνει και ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος για να βοηθήσει τους αστυνομικούς.

troxaio-3_2
troxaio-5_2

«Ανέβαιναν με φόρα οι Αστυνομικοί, κατέβαινε ένας άλλος από εδώ ψιλομεθυσμένος και χτύπησαν με φόρα πάνω στο αμάξι. Και τα παιδιά πετάχτηκαν. Ήταν πολύ δυνατή σύγκρουση. Και τα παιδιά έτρεχαν», λέει ο αυτόπτης μάρτυρας .

«Είδαμε κάτι μπίρες μέσα στο αμάξι του. Ήταν μεθυσμένος πιστεύω. Κατέβαινε από απέναντι, από Χασιά αλλά δεν πιστεύω ότι πέρασε στο αντίθετο ρεύμα», αναφέρει ενώ περιγράφει και την κατάσταση τόσο των τραυματισμένων αστυνομικών όσο και των υπηρεσιακών μηχανών τους οι οποίες διαλύθηκαν μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είχαν αίματα, μιλούσαν τα παιδιά. Λίγο σπαστά, με τη σύγκρουση. Ψιλομίλαγαν αλλά ήταν ζεστοί ακόμα», υποστήριξε. «Οι μηχανές ήταν για πέταμα ούτε για παλιατζή δεν κάνουν», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.