ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε δύο άνδρες και μία γυναίκα στην Κέρκυρα και στον Πειραιά

Προανάκριση διενεργείται από τα Κεντρικά Λιμεναρχεία Κέρκυρας και Πειραιά αντίστοιχα

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε δύο άνδρες και μία γυναίκα στην Κέρκυρα και στον Πειραιά

Στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) των Κεντρικών Λιμεναρχείων Κέρκυρας και Πειραιά προχώρησαν στη σύλληψη τριών ημεδαπών σε επιχειρήσεις που διεξήχθησαν για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχων από στελέχη της Π.Ο.ΔΙ.Ν. του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ9 «ΣΤΙΤΣ», εντοπίστηκε 21χρονη να παραλαμβάνει, για λογαριασμό 20χρονου, δέμα που περιείχε επιμελώς κρυμμένη αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 30 γραμμαρίων.

Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε ενώ συνελήφθη και ο 20χρονος.

Στη συνέχεια, στελέχη της Π.Ο.ΔΙ.Ν. του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, εντόπισαν τον φερόμενο αποστολέα του δέματος, έναν επίσης 20χρονο ημεδαπό που διαμένει στη Νίκαια Αττικής.

Σε έρευνα στην κατοικία του, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου Κ9 «ΚΕΛΥ», βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα κινητό τηλέφωνο,
Μία λειτουργική ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
Δύο γυάλινα βάζα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 2.380 γραμμαρίων,
Δέκα πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 7,35 γραμμαρίων,
Χρηματικό ποσό 2.185 ευρώ,
Πληθώρα μικρών πλαστικών συσκευασιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση διενεργείται από τα Κεντρικά Λιμεναρχεία Κέρκυρας και Πειραιά αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.