ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Συλλήψεις σε Σέρρες και Πύργο για ναρκωτικά: Σκύλος ανιχνευτής «μύρισε» την κοκαΐνη

Κατασχέθηκαν επίσης ακατέργαστη κάνναβη και φυτικά αποσπάσματα βάρους 30,8 γραμμαρίων

Συλλήψεις σε Σέρρες και Πύργο για ναρκωτικά: Σκύλος ανιχνευτής «μύρισε» την κοκαΐνη

Έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε δύο Έλληνες σε περιοχή των Σερρών, αποκάλυψε ότι είχαν στήσει εργαστήριο για την καλλιέργεια κάνναβης εσωτερικού χώρου, αλλά και ότι προμηθεύονταν κοκαΐνη από ένα ζευγάρι.

Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν καθώς είχαν πάνω τους μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, αλλά κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του ενός βρέθηκε το αυτοσχέδιο εργαστήριο με μετασχηματιστή, ανεμιστήρες και λάμπες όπου καλλιεργούσαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 70 εκατοστών.

Μαζί με τον εξοπλισμό και τα χασισόδεντρα, κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη και φυτικά αποσπάσματα βάρους 30,8 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και τρεις τρίφτες.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι δύο δράστες είχαν προμηθευτεί την κοκαΐνη από ένα ζευγάρι Ελλήνων, οι οποίοι εντοπίστηκαν το επόμενο πρωί σε άλλη περιοχή των Σερρών και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα στο σπίτι τους κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και 890 ευρώ προερχόμενα από τη διακίνηση ναρκωτικών. Και οι τέσσερις παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ο σκύλος ανιχνευτής που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών όταν έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας Έλληνας στον Πύργο, τα ξημερώματα του Σαββάτου, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον οδηγό καθώς ανακάλυψε αμέσως την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο πορτ μπαγκάζ στην οποία υπήρχαν 19,6 γραμμάρια κοκαΐνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, βρήκε και μικροποσότητα κάνναβης στην κατοχή του. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου που του άσκησε δίωξη για κατοχή και απόκρυψη ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.