ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σύλληψη ζευγαριού στα Φάρσαλα: Ζητούσε 10.000 ευρώ για δήθεν «ατύχημα»

Μία γυναίκα δέχθηκε τηλεφώνημα πως οικείο της πρόσωπο ενεπλάκη σε ατύχημα 

Σύλληψη ζευγαριού στα Φάρσαλα: Ζητούσε 10.000 ευρώ για δήθεν «ατύχημα»

Με κινηματογραφικό τρόπο συνελήφθη ένα ζευγάρι στα Φάρσαλα το μεσημέρι της Πέμπτης, το οποίο αποτελούσε κομμάτι του… καρκινώματος που εξαπατά ανυποψίαστους πολίτες με δήθεν τροχαία ατυχήματα.

Υποψήφιο θύμα τους μία γυναίκα στα Φάρσαλα, η οποία δέχθηκε τηλεφώνημα πως οικείο της πρόσωπο ενεπλάκη σε ατύχημα και πως έπρεπε να δώσει 10.000 ευρώ για να «σωθεί».

Η γυναίκα υποψιασμένη, συμφώνησε να δώσει τα χρήματα δίνοντας ραντεβού στην πλατεία Δημαρχείου των Φαρσάλων, ενημερώνοντας ωστόσο ταυτόχρονα και το οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Δύο αστυνομικοί, ένας άντρας και μία γυναίκα από το Τμήμα, καθώς και ένας αστυνομικός που ζει στα Φάρσαλα, υπηρετεί στην Τροχαία Λάρισας, αλλά προσέτρεξε για βοήθεια, έσπευσαν στο καθορισμένο σημείο της συνάντησης.

Εκεί, στην πλατεία περίμενε η δράστιδα, ενώ ο συνεργός της βρίσκονταν εντός ενός πολυτελούς οχήματος.

Η αστυνομικός που εμφανίστηκε ως το υποψήφιο θύμα ακινητοποίησε τη γυναίκα και οι δύο άλλοι συνάδελφοί της τον συνεργό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δυο τους, ηλικίας περί τα 40 με 45 έτη, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν αρμοδίως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.