ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συμπληρωματική δίωξη και για βιασμό ασκήθηκε στον Μπαγκλαντεσιανό δολοφόνο της 27χρονης Αναστάζια

Είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση

Συμπληρωματική δίωξη και για βιασμό ασκήθηκε στον Μπαγκλαντεσιανό δολοφόνο της 27χρονης Αναστάζια

Συμπληρωματική δίωξη και για βιασμό ασκήθηκε στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα kosnews24.gr.

Συνεπώς, με βάση την αξιοποίηση των στοιχείων που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, εκτός από την ποινική δίωξη για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση που ασκήθηκε στον 32χρονο, πλέον κατηγορείται και για βιασμό της 27χρονης κοπέλας.

Τα νέα στοιχεία που βλέπουν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας σφίγγουν ασφυκτικά τον κλοιό γύρω από τον 32χρονο ο οποίος από χθες βρίσκεται προφυλακισμένος για την υπόθεση.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια έλυσαν τον γρίφο και οδήγησαν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι πίσω από τη δολοφονία της 27χρονης βρίσκεται ο 32χρονος. Διαπίστωσαν ότι το στίγμα από τα δύο κινητά τηλέφωνα κινούνταν παράλληλα, σε μια απόσταση λίγων μέτρων από το σπίτι και κοντά στο σημείο που η 27χρονη βρέθηκε νεκρή.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, αναφέρθηκε στην υπόθεση

«Ήταν τόσο καλά τυλιγμένο που η σήψη προχώρησε πάρα πολύ γρήγορα. Επειδή έχουν ειπωθεί πολλά, η κοπέλα συναντήθηκε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο για συγκεκριμένους λόγους αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω, αλλά δεν φαίνεται να τον γνώριζε από προηγούμενες μέρες. Η κοπέλα είχε πιει, δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς παρασύρθηκε.

Πώς η ΕΛ.ΑΣ «έδεσε» την υπόθεση για τον 32χρονο

Χθες, οι Αρχές άσκησαν συμπληρωματική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, ο οποίος προφυλακίστηκε με την κατηγορία της αρπαγής. Τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι Αρχές και ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη μοιραία βραδιά δείχνουν πως ο 32χρονος ήταν αυτός που αφαίρεσε τη ζωή της Αναστάζια στην Κω.

Ο συγκάτοικός του ανέφερε στις Αρχές ότι τα ρούχα του ήταν λερωμένα και είχε πάνω του χώματα και στάχυα. Οι Αρχές εικάζουν ότι επέστρεψε στο σπίτι για να πάρει τις μαύρες σακούλες και να τυλίξει τη σορό της κοπέλας.

Σύμφωνα με το Star, η σορός της Αναστάζια ήταν στη μέση ενός μικρού αναχώματος ανάμεσα σε ξερά στάχια και σε ύπτια θέση. Από τα κάτω άκρα μέχρι και τους μηρούς ήταν σε μαύρη σακούλα όπως και από το κεφάλι μέχρι και την κοιλιά. Ήταν ντυμένη, ενώ στα πόδια είχε τα πέδιλά της. Πιο ξεκάθαρη εικόνα αναμένεται να έχουν στα χέρια τους οι Αρχές μόλις βγουν τα αποτελέσματα από το γενετικό υλικό.

Διέγραψε στοιχεία από το κινητό της Αναστάζια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συσκευές έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου οι αστυνομικές Αρχές να ανακτήσουν τα δεδομένα αυτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.