ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Β.Τόπαλος: Εκτάκτως για συμπληρωματική κατάθεση ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου όπου τραυματίστηκε ο 16χρονος

Τι ερευνούν οι ιατροδικαστές

Β.Τόπαλος: Εκτάκτως για συμπληρωματική κατάθεση ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου όπου τραυματίστηκε ο 16χρονος

Συμπληρωματική κατάθεση δίνει αυτήν την ώρα ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου, όπου ο 16χρονος πυγμάχος, Βασίλης Τόπαλος, λιποθύμησε στις 16 Δεκεμβρίου 2022 και δύο εβδομάδες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Το αιμάτωμα που προκάλεσε το θανατηφόρο τραυματισμό του Βασίλη Τόπαλου δημιουργήθηκε στον δεξιό κρόταφο και σε μέρος του δεξιού τμήματος του εγκεφάλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιατροδικαστές θα ερευνήσουν, πλέον, αν αυτό το αιμάτωμα προκλήθηκε κατά την πτώση του όταν λιποθύμησε, ή στον αγώνα προπόνησης που έδωσε λίγο νωρίτερα με Γεωργιανό πυγμάχο ή τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει συγγενείς του 16χρονου, αλλά και όσοι ήταν στο γυμναστήριο, ο νεαρός αθλητής πήγε στην τουαλέτα επειδή δεν ένιωθε καλά. Εκεί εντοπίστηκε λιπόθυμος, ενώ είχε χτυπήσει από την πτώση στο κεφάλι του.

Το αγόρι από τις 16 Δεκεμβρίου 2022 που διακομίσθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο στον Πειραιά, αφού χειρουργήθηκε, νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραεπείας. Πάρα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών τελικά ο 16χρονος υπέκυψε στα τραύματα του στις 2 Ιανουαρίου 2023.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.