ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συμπλοκή μεταξύ νεαρών σε παραλία του Πόρτο Ράφτη – Μαχαιρώθηκε ένας 20χρονος στον θώρακα

Η «Ερωτοσπηλιά» μετατράπηκε σε ρινγκ

Συμπλοκή μεταξύ νεαρών σε παραλία του  Πόρτο Ράφτη – Μαχαιρώθηκε ένας 20χρονος στον θώρακα

Ένα πάρτι αποφοίτησης λυκείου μετατράπηκε σε άγριο καυγά , το βράδυ της Δευτέρας (13/6) προς Τρίτη (14/6) στην περιοχή της «Ερωτοσπηλιάς» στο Πόρτο Ράφτη, καθώς δύο διαφορετικές ομάδες ανηλίκων και νεαρών συγκρούστηκαν άγρια μετά από ασήμαντη αφορμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ένα «στρατόπεδο» ήταν παιδιά από την Κερατέα και το Λαγονήσι, ενώ στο άλλο παιδιά από το Πόρτο Ράφτη και το Μαρκόπουλο.

Άγνωστο γιατί, ξεκίνησαν αψιμαχίες και κουβέντα στην κουβέντα ξεκίνησε το… ξύλο σε έναν χώρο που συνολικά είχαν συγκεντρωθεί περίπου 200-250 άτομα, με την «Ερωτοσπηλιά» να μετατρέπεται σε ένα ατελείωτο… ρινγκ.

Δυστυχώς, ένας 20χρονος δέχτηκε χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», προκειμένου να σωθεί η ζωή του.

Την ίδια ώρα, στο «Ασκληπιείο» της Βούλας μεταφέρθηκε ένας 18χρονος, με κάταγμα στο χέρι του, ο οποίος μετά τη νοσηλεία και τις εξετάσεις επέστρεψε σπίτι του. Αρκετά άλλα παιδιά έχουν υποστεί μικροτραυματισμούς, χωρίς όμως να χρειαστούν ιατρική – νοσηλευτική περίθαλψη, ενώ παρά το γεγονός ότι εμφανίστηκε στο σημείο και η Αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποια προσαγωγή εμπλεκόμενου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.