ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Συμπλοκή στο Γκάζι: «Δεχτήκαμε τρεις σφαίρες στο κεφάλι και δεν πεθάναμε» λέει ο ένας από τους τραυματίες Κρητικούς

«Δεν έχει ξαναγίνει αυτό στον κόσμο»

Συμπλοκή στο Γκάζι: «Δεχτήκαμε τρεις σφαίρες στο κεφάλι και δεν πεθάναμε» λέει ο ένας από τους τραυματίες Κρητικούς

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ένας εκ των Κρητικών που τραυματίστηκε από την αιματηρή συμπλοκή στο Γκάζι.

Ο 28χρονος Γιάννης έφερε τραύμα στο μάγουλο, ενώ ο34χρονος αδερφός του, Δημήτρης, που δέχτηκε τη σφαίρα στο κεφάλι, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Γιάννης θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξε για την υγεία τόσο του ίδιου όσο και της παρέας του.

«Λένε ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και ο αδερφός μου και το άλλο παιδί, απλά χρειάζονται περισσότερες μέρες (νοσηλείας)» πρόσθεσε ο νεαρός Γιάννης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε, στάθηκαν τυχεροί καθώς δέχτηκαν τρεις σφαίρες στο κεφάλι και ευτυχώς δεν θρήνησαν θύματα. «Δεχτήκαμε τρεις σφαίρες στο κεφάλι και δεν είχαμε θύματα, δεν έχει ξαναγίνει αυτό στον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.