ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Σύμβαση 717: Κατηγορούμενη υπέβαλε μήνυση κατά της Ευρωπαίας εισαγγελέως και της Ευρωπαίας ανακρίτριας

Τους αποδίδει το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας

Σύμβαση 717: Κατηγορούμενη υπέβαλε μήνυση κατά της Ευρωπαίας εισαγγελέως και της Ευρωπαίας ανακρίτριας

Κατηγορούμενη στην υπόθεση της σύμβασης 717 της ΕΡΓΟΣΕ αποδίδει το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας στην Ευρωπαία ανακρίτρια και στην Ευρωπαία εντεταλμένη εισαγγελέα, σε βάρος των οποίων κατέθεσε μήνυση, πειθαρχική αναφορά και αγωγή κακοδικίας.

Τι αναφέρει η δικηγορική εταιρία που εκπροσωπεί την κατηγορούμενη

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της δικηγορικής εταιρίας «Θρασύβουλος Θ. Κονταξής και Συνεργάτες», που εκπροσωπεί την κατηγορουμένη: «Όσοι θεσμικοί φορείς εργαλειοποιούν, κατ’ επανάληψη, το δίκαιο, παραβιάζοντας τον νόμο, θα διωχθούν με κάθε νόμιμο τρόπο μέχρι να «πατήσουν μαύρο χιόνι»».

Στο Δελτίο τύπου αναφέρεται σχετικά: «Σήμερα, η εντολίδα μας κ. Λ.Τ. υπέβαλε σε βάρος της Ευρωπαίας Εντεταλμένης Εισαγγελέως και της Ανακρίτριας για τις εκκρεμείς Ευρωπαϊκές υποθέσεις, (οι οποίες χειρίζονται τη γνωστή Σύμβαση 717 της ΕΡΓΟΣΕ, την οποία, μόλις προχθές το Δικαστήριο του Ελεγκτικού Συνεδρίου έκρινε για πολλοστή φορά ότι ήταν απόλυτα νόμιμη), Έγκληση/Μήνυση για το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας, Πειθαρχική Αναφορά, Αίτηση Εξαίρεσης και Αγωγή Κακοδικίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δικαστική ανεξαρτησία δεν σημαίνει δικαστική αυθαιρεσία. Οι αθώοι νεκροί των Τεμπών δεν θα αποτελέσουν άλλοθι και εφαλτήριο για τη σκοπιμότητα κανενός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.