ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη 19χρονος Ρομά στη Λιβαδειά που σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών, που έδωσε εντολή να εκτίσει τις ποινές του

Συνελήφθη 19χρονος Ρομά στη Λιβαδειά που σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις

Αστυνομικοί της Ασφάλειας, συνέλαβαν έναν 19χρονο Ρομά στη Λιβαδειά επειδή δεν είχε εκδώσει ταυτότητα, ωστόσο, στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για βαριά αδικήματα με συνολικές ποινές 13 ετών, καθώς και ένα ένταλμα σύλληψης.

Το ένταλμα είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Θηβών για σύσταση και συμμορία, ληστεία, κλοπή, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, ενώ η μια απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Εύβοιας με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για κλοπή, είχε τελεσιδικήσει.

Οι άλλες δυο καταδίκες προέρχονταν από ισάριθμες αποφάσεις του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Θηβών, με τις οποίες του είχε επιβληθεί περιορισμός για τέσσερα έτη σε Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων για σύσταση και συμμορία και ληστεία και περιορισμός για άλλα οκτώ έτη για σύσταση και συμμορία, παρακώλυση συγκοινωνιών, ληστεία, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και απλή σωματική βλάβη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 19χρονος φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών, που έδωσε εντολή να εκτίσει τις ποινές του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.