ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Συνελήφθη 21χρονος στον Αυλώνα – Βίασε γυναίκα και κατέγραψε την πράξη με το κινητό του 

Στη συνέχεια κατηγορείται ότι εκβίασε τη γυναίκα με τη δημοσιοποίηση του video του βιασμού

Συνελήφθη 21χρονος στον Αυλώνα – Βίασε γυναίκα και κατέγραψε την πράξη με το κινητό του 

Ένας 21χρονος νεαρός συνελήφθη στην Αυλώνα καθώς φέρεται να βίασε κοπέλα και να κατέγραψε την αποτρόπαια πράξη με το κινητό του τηλέφωνο. 

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο νεαρός φέρεται να εκμεταλλεύθηκε το ότι γνώριζε τον ανιψιό της γυναίκας και πήγε στο σπίτι της, όπου τη βίασε, ενώ την απείλησε πως θα την σκοτώσει, ενώ κατέγραψε την πράξη με το κινητό του τηλέφωνο!

Στη συνέχεια κατηγορείται ότι εκβίασε τη γυναίκα με τη δημοσιοποίηση του video του βιασμού και την ανάγκασε έτσι να υποκύψει εκ νέου στις σεξουαλικές του ορέξεις. Η γυναίκα προχώρησε τότε σε καταγγελία στην Ελληνική Αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναγνώρισε από τις φωτογραφίες τον νεαρό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο κατηγορούμενος από το Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού, προκειμένου να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.