Συνελήφθη 39χρονος φυγόποινος που είχε καταδικαστεί σε 6 χρόνια κάθειρξης για απάτες

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα

Συνελήφθη 39χρονος φυγόποινος που είχε καταδικαστεί σε 6 χρόνια κάθειρξης για απάτες

Συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια, 39χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε δικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 6 ετών για το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση από κοινού.

Ειδικότερα, ο 39χρονος ενοικίαζε χωματουργικά οχήματα και φορτηγά ως ιδιοκτήτης εταιρείας χωματουργικών εργασιών, προκειμένου να πραγματοποιεί εργασίες.

Στη συνέχεια, μαζί με ένα συνεργό του, διέθεταν προς πώληση τα οχήματα, αναζητώντας υποψήφιους αγοραστές για να τους εξαπατήσουν.

Καλόπιστοι αγοραστές τους παρέδιδαν χρηματικά ποσά για οχήματα, αλλά δεν τα παραλάμβαναν ποτέ.

Το συνολικό όφελος που αποκόμισε ο 39χρονος από την παράνομη δραστηριότητά του, ανέρχεται τουλάχιστον σε 120.000 ευρώ.

Τον 39χρονο συνέλαβαν κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών και μετά από αναζητήσεις, αστυνομικοί του τμήματος Αναζητήσεων της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.