ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνελήφθη 41χρονος στην Γλυφάδα για κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα

Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στην Γλυφάδα 41χρονος για κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα

Συνελήφθη 41χρονος στην Γλυφάδα για κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα

Συγκεκριμένα, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας τις απογευματινές της Τρίτης (10/5) στη Γλυφάδα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς, 41χρονος αλλοδαπός για διακεκριμένες κλοπές σε οχήματα.

Ο δράστης στη Γλυφάδα Αττικής δρούσε βραδινές ώρες

Αναλυτικότερα, ο 41χρονος είχε εντοπισθεί στην περιοχή της Γλυφάδας να κατοπτεύει το εσωτερικό σταθμευμένων οχημάτων. Επίσης διαπιστώθηκε ότι σταθμευμένο αυτοκίνητο, έφερε στην αριστερή πλευρά του, σπασμένο φινιστρίνι. Κατόπιν των ανωτέρω ο 41χρονος ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στο Τ.Α. Κηφισιάς.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος κινούμενος απογευματινές και βραδινές ώρες , με δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του, φέροντας εξοπλισμό με το λογότυπο εταιρείας διανομών, αρχικά κατόπτευε το εσωτερικό σταθμευμένων οχημάτων και στη συνεχεία έλεγχε εάν ήταν ανασφάλιστα.

Σε αντίθετη περίπτωση, όπου διαπίστωνε ότι τα οχήματα ήταν ασφαλισμένα, προέβαινε στη διάρρηξη τους αποκλειστικά και μόνο με θραύση τζαμιού και αφαιρούσε από το εσωτερικό τους χειραποσκευές, οι οποίες περιείχαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, τραπεζικές κάρτες, έγγραφα, καθώς και άλλα αντικείμενα αξίας.

Κατασχέθηκαν χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές έπειτα από έρευνα

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο προαναφερόμενο δίκυκλο, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήρης εξοπλισμός εταιρείας διανομών (κράνος μοτοσικλετιστή, γιλέκο, κουτί και ειδικό τσαντάκι-θήκη διανομέα ), κινητό τηλέφωνο καθώς και εργαλείο θραύσης κρυστάλλων.

Σε κατ οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές, γυαλιά ηλίου, κλειδιά οχημάτων και σακίδια πλάτης. Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάσθηκαν 20 περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα, στις περιοχές της Κηφισιάς, της Ερυθραίας και της Γλυφάδας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.