ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνελήφθη 42χρονος που έκανε ληστεία σε φαρμακείο με πιστόλι replica στο κέντρο της Αθήνας

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον εντόπισαν στη συμβολή των οδών Λιοσίων και Γούσιου

Συνελήφθη 42χρονος που έκανε ληστεία σε φαρμακείο με πιστόλι replica στο κέντρο της Αθήνας

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια περιπολίας στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, εντόπισαν και πέρασαν χειροπέδες σε έναν 42χρονο ο οποίος χθες (5/12) το πρωί πραγματοποίησε ένοπλη ληστεία με πιστόλι replica, σε φαρμακείο επί της οδού Βουρδούμπα στο κέντρο της Αθήνας.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον εντόπισαν στη συμβολή των οδών Λιοσίων και Γούσιου, τον ακινητοποίησαν για έλεγχο και όταν διαπίστωσαν πως είχε πάνω του μερικές εκατοντάδες ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή τους, τον προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων.

Ο 42χρονος όταν αντιλήφθηκε πως πλέον δεν μπορούσε να ξεφύγει, ομολόγησε ότι είχε πετάξει σε κοντινό σημείο από το φαρμακείο που λήστεψε ένα πιστόλι τύπου replica που είχε χρησιμοποιήσει για να απειλήσει την υπάλληλο.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών εντόπισαν και το όπλο, ενώ από το Τ.Α. Πατησίων επικοινώνησαν με την ιδιοκτήτρια του φαρμακείου η οποία αναγνώρισε τον δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.