Συνελήφθη 57χρονος στον Πειραιά που εξαπατούσε ιδιώτες

Τους παρουσίαζε ανύπαρκτες εταιρείες για να επενδύσουν τα χρήματα τους

Συνελήφθη 57χρονος στον Πειραιά που εξαπατούσε ιδιώτες

Το απόγευμα της Τρίτης συνελήφθη στον Πειραιά 57χρονος ημεδαπός που διώκονταν με τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή κάθειρξης 21 ετών, για απάτες από κοινού, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα. 

Πιο συγκεκριμένα, ο 57χρονος σύστηνε σε ιδιώτες κάποιες εταιρείες που ήταν ανύπαρκτες και τους εξαπατούσε μαζί με συνεργούς του παρουσιάζοντας τους ψευδώς ότι δραστηριοποιούνται στην αλλοδαπή και είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος 247.000 ευρώ.

Επιπλέον, διοχέτευε στοιχεία πελατών του σε συνεργούς του, οι οποίοι κατάρτιζαν πλαστά δελτία αστυνομικής ταυτότητας και με τη χρήση αυτών, προέβαιναν σε αναλήψεις χρηματικών ποσών από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος 43.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.