ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη 71χρονος αλλοδαπός που έκλεβε κινητά και πορτοφόλια στο «Ελ.Βενιζέλος»

Έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα

Συνελήφθη 71χρονος αλλοδαπός που έκλεβε κινητά και πορτοφόλια στο «Ελ.Βενιζέλος»

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 71χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έκλεβε κινητά τηλέφωνα και πορτοφόλια στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Μάλιστα, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο πλαίσιο του αυτοφώρου στην περιοχή του Πειραιά κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και πλαστογραφία πιστοποιητικών, καθώς νωρίτερα αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο από την τσάντα γυναίκας ευρισκόμενης στο χώρο του αεροδρομίου και διέφυγε.

Από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος μετά την τέλεση της ανωτέρω κλοπής επιβιβάστηκε σε λεωφορείο με προορισμό την περιοχή του Πειραιά, όπου κατόπιν αναζητήσεων εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα και πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης.

Εξιχνιάστηκαν επιπλέον -4- περιπτώσεις κλοπών κινητών τηλεφώνων και πορτοφολιών από άτομα ευρισκόμενα στο χώρο του αεροδρομίου.

Σημειώνεται ότι ο 71χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.