ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία σε Νέα Μάκρη και Σπάτα

Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ο αλλοδαπός συνεργός του

Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία σε Νέα Μάκρη και Σπάτα

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας Έλληνας ο οποίος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ένα σπίτι και ληστεία σε ένα βενζινάδικο στη Νέα Μάκρη και στα Σπάτα το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ενώ παράλληλα, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ο αλλοδαπός συνεργός του.

Οι υποθέσεις της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της ληστείας σε Νέα Μάκρη και Σπάτα εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., το πρωί της Κυριακής, οι δύο δράστες πήγαν σε ένα σπίτι στη Νέα Μάκρη με τη μηχανή του αλλοδαπού.

Ο Έλληνας συλληφθείς απείλησε και πυροβόλησε έναν άλλον άνθρωπο που βρισκόταν εκεί, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει.

Αμέσως μετά, οι δράστες πήγαν σε βενζινάδικο στα Σπάτα και υπό την απειλή όπλου πήραν 390 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Από την έρευνα που έκανε η ΕΛ.ΑΣ., ο Έλληνας εντοπίστηκε στη Νέα Μάκρη με το πιστόλι στην κατοχή του, το οποίο είχε κρύψει πάνω του.

Ο δράστης συνελήφθη ενώ ταυτοποιήθηκε ο αλλοδαπός συνεργός του και κατηγορούνται – κατά περίπτωση – για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατ’ εξακολούθηση, απείθεια, ληστεία, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Επιπλέον, από τη σωματική έρευνα στον δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • γεμιστήρα με -6-φυσίγγια,
  • τσαντάκι που περιείχε κουτί με 32 φυσίγγια,
  • σιδερογροθιά,
  • κινητό τηλέφωνο,
  • 50 ευρώ,
  • 4 δολάρια Η.Π.Α.
  • και 62 LEI Ρουμανίας.

Περαιτέρω, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του αλλοδαπού συνεργού του, βρέθηκε και κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.