ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνελήφθη διακινητής κάνναβης ύστερα από μπλόκο στην εθνική οδό Θηβών-Λιβαδειάς

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον 58χρονο διακινητή, βρέθηκαν συνολικά πάνω από 700 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη διακινητής κάνναβης ύστερα από μπλόκο στην εθνική οδό Θηβών-Λιβαδειάς

Αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για έναν 58χρονο Έλληνα που διακινούσε ποσότητες κάνναβης στη Θήβα και έστησαν μπλόκο το μεσημέρι της Πέμπτης επί της εθνικής οδού Θηβών-Λιβαδειάς, όπου τον εντόπισαν να επιβαίνει σε Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο όχημα και βρήκαν ένα μεταλλικό κουτί το οποίο περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, με αποτέλεσμα να συλλάβουν τον δράστη και να κάνουν έρευνα στο σπίτι του. Εκεί, βρήκαν έξι νάιλον συσκευασίες και δυο γυάλινα δοχεία που περιείχαν 241,54 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δυο σακούλες που η μία είχε μέσα 210 και η άλλη 160 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης. Όλα κατασχέθηκαν και ο 58χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών, όπου του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Συνελήφθη για μπαλωθιές και βρέθηκαν ναρκωτικά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα για άσκοπους πυροβολισμούς που είχαν αναστατώσει μια περιοχή της Πρέβεζας το περασμένο Σάββατο, οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στα ίχνη ενός Έλληνα και έκαναν έρευνα στο σπίτι του. Εκτός από τα δυο πιστόλια κρότου-λάμψης με τα οποία πυροβολούσε στον αέρα, κατασχέθηκαν ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 40 εκατοστών που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 46,5 γραμμαρίων, 329 αβολίδωτα φυσίγγια, ένα μεταλλικό κλομπ και ένας πτυσσόμενος σουγιάς. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, που άσκησε σε βάρος του δίωξη για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και άσκοπους πυροβολισμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.