ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη Γερμανός εμπρηστής για τη φωτιά στη Ρόδο – Καταδικάστηκε σε φυλάκιση με αναστολή (upd)

Ισχυρίζεται ότι δεν έβαλε εκείνος τη φωτιά και ότι βρέθηκε τυχαία στο σημείο όπου ξέσπασε

Συνελήφθη Γερμανός εμπρηστής για τη φωτιά στη Ρόδο – Καταδικάστηκε σε φυλάκιση με αναστολή (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 14:31) Ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στον 20χρονο Γερμανό τουρίστα, που πιάστηκε στα «πράσα» από υπαλλήλους του ξενοδοχείου όπου παραθερίζει στην περιοχή των Φανών να βάζει φωτιά σε καλαμιές, όπου πριν από δυο ημέρες είχε ξεσπάσει και άλλη πυρκαγιά.

Ο νεαρός αλλοδαπός, ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, εντοπίστηκε από εργαζόμενους στην ξενοδοχειακή μονάδα που τον είδαν ελάχιστα λεπτά μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς να κρύβεται κοντά στο χώρο όπου ξεπήδησαν οι φλόγες, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο 20χρονος παρελήφθη από τους πυροσβέστες που έφτασαν γρήγορα στην ξενοδοχειακή μονάδα και προχώρησαν στην άμεση κατάσβεση της πυρκαγιάς και εξετάζεται αν είχε προκαλέσει και την προηγούμενη. Στην κατάθεση που έδωσε στο Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, ο Γερμανός ισχυρίστηκε ότι δεν έβαλε εκείνος τη φωτιά και ότι βρέθηκε τυχαία στο σημείο όπου ξέσπασε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική γι’ αυτόν η ενημέρωση που δέχθηκαν οι ελληνικές υπηρεσίες από τις γερμανικές αρχές, σύμφωνα με τις οποίες είχε κατηγορηθεί για εμπρησμό και στην πατρίδα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.