ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη γυναίκα στο Παγκράτι που κατέβρεχε γατάκια με σκοπό να τα πνίξει

Τα δύο διασώθηκαν και δίνονται για υιοθεσία, ενώ το τρίτο αγνοείται

Συνελήφθη γυναίκα στο Παγκράτι που κατέβρεχε γατάκια με σκοπό να τα πνίξει

Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Παγκρατίου, προχώρησαν χθες Σάββατο στη σύλληψη μίας γυναίκας, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες κατέβρεχε τρία νεογέννητα γατάκια, με σκοπό να τα πνίξει.

Σύμφωνα με ενημέρωση της φιλοζωικής οργάνωσης Alma Libre, που διασώζει γάτες σε όλη την Αττική, στην περιοχή του Παγκρατίου χθες Σάββατο αυτόπτες μάρτυρες είδαν μια γυναίκα να καταβρέχει με μανία τρία μωρά γατάκια που βρίσκονταν δίπλα στη μάνα τους που τα θήλαζε σε ακάλυπτο χώρο και προσπαθώντας να τα πνίξει τα έλουζε με πίεση με νερά και κατόπιν τα έβαλε βίαια σε έναν κουβά και σε κοινή θέα τα πέταξε έξω στο δρόμο.

Τα δύο γατάκια διασώθηκαν και δίνονται για υιοθεσία, ενώ το τρίτο αγνοείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κακοποίηση ζώων, όπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση, τιμωρείται με βάση τη νέα νομοθεσία με πολυετή κάθειρξη και βαρύτατα πρόστιμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.