ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Συνελήφθη η νεαρή μαστροπός της 17χρονης στην οποία ασελγούσε ο 84χρονος στα Τρίκαλα

Σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης για ασέλγεια σε βάρος 17χρονης από 84χρονο, έναντι αμοιβής

Συνελήφθη η νεαρή μαστροπός της 17χρονης στην οποία ασελγούσε ο 84χρονος στα Τρίκαλα

Συνελήφθη η 26χρονη η οποία φέρεται να είναι η μαστροπός της 17χρονης στην οποία ασελγούσε ο 84χρονος.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρικάλων έχοντας πληροφορίες εντόπισαν το πρωί της Τρίτης την 26χρονη, σε βάρος της οποίας είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης για ασέλγεια σε βάρος 17χρονης από 84χρονο, έναντι αμοιβής.

Η 26χρονη, που φέρεται να έκλεισε το ραντεβού, αναμένεται να περάσει την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου.

Υπενθυμίζεται πως ο ηλικιωμένος, μετά την απολογία του στις ανακριτικές Αρχές αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το χρονικό

Ο 84χρονος συνελήφθη το βράδυ της 18ης Μαρτίου. Η υπόθεση ξεκίνησε να ξετυλίγεται όταν στα… αυτιά της Ασφάλειας Τρικάλων έφτασε πληροφορία πως ηλικιωμένος ασελγεί σε ανήλικη στον χώρο παλιού πολυκαταστήματος επί της ε.ο. Τρικάλων Ιωαννίνων.

Άντρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο σημείο τον βρήκαν μαζί με το κορίτσι.

Οι αστυνομικοί πέρασαν άμεσα χειροπέδες στον 84χρονο, ενώ από την προανάκριση προέκυψε ότι ανάμειξη στην υπόθεση έχει μια οικογενειακή φίλη του παιδιού, 26 ετών που φέρεται να έκλεισε το ραντεβού και να πήρε τα χρήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.