ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές σε Σπάτα και Αρτέμιδα

Εξιχνιάστηκαν 11 κλοπές

Συνελήφθη μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές σε Σπάτα και Αρτέμιδα

Οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη ενός 38χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος εγκληματικής ομάδας που «ρήμαζε» σπίτια σε Σπάτα και Αρτέμιδα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ταυτοποιήθηκαν 3 μέλη της ομάδας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, κατά συναυτουργία, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και φθορές ξένης ιδιοκτησίας.

Η δράση τους χρονολογείται τουλάχιστον από τον Ιούλιο του τρέχοντος έτος και δρούσαν είτε όλοι μαζί είτε μεμονωμένα, κινούμενοι με αυτοκίνητο.

Οι κατηγορούμενοι, αφού προσέγγιζαν την οικία- στόχο τους, προκαλούσαν φθορές στις εξωτερικές περιφράξεις ή τα παράθυρα και τις πόρτες των οικιών προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό τους.

Ορισμένες φορές αφαιρούσαν μεταλλικά αντικείμενα, που βρίσκονταν στην αυλή των σπιτιών, ενώ άλλες αφού είχαν εισέλθει στο εσωτερικό τους αφαιρούσαν κοσμήματα, οικιακά και ηλεκτρονικά-ηλεκτρικά είδη.

Εξιχνιάστηκαν 11 περιπτώσεις κλοπών από οικίες σε Σπάτα και Αρτέμιδα.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση αστυνομικοί της Άμεσης δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) που ανταποκρίθηκαν άμεσα σε κλήση σχετικά με διάρρηξη σε οικία στα Σπάτα, το βράδυ της Τετάρτης (1/11), συνέλαβαν έναν 38χρονο μέλος της συμμορίας, ο οποίος εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς, αντιστεκόμενος σθεναρά στη σύλληψή του.

Στην κατοχή του βρέθηκαν κοσμήματα και 2 κινητά, τα οποία αφαιρέθηκαν λίγο νωρίτερα και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.