ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη Μπαγκλαντεσιανός για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω με την κατηγορία ότι την απήγαγε

Είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από το νησί

Συνελήφθη Μπαγκλαντεσιανός για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω με την κατηγορία ότι την απήγαγε

Στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές προχώρησε η ΕΛΑΣ για την υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Πολωνής στην Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο συλληφθείς είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από το νησί της Κω.

Ο 32χρονος στην κατάθεση που είχε δώσει στην ΕΛΑΣ κατά την προσαγωγή του είχε παραδεχθεί ότι έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη και στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι την άφησε σε σημείο που υπέδειξε στις αρχές.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία ο 28χρονος σύντροφός της την περασμένη Τρίτη, τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα (12/6) περίπου στις 22:30 ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την σύντροφό του, Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με την μηχανή του.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η dimokratiki, του έστειλε τοποθεσία της με σκοπό να μεταβεί ανωτέρω ο σύντροφός να την πάρει, όμως όταν εκείνος έφτασε, δεν την βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε. Σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει με την σύντροφο του στο κινητό της τηλέφωνο της αυτό ήταν απενεργοποιημένο.

Την 23:38 ώρα της ιδίας μέσω εφαρμογής εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο στην περιοχή Τιγκάκι στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα, αλλά ήταν ήδη απενεργοποιημένο. Όπως προέκυψε, η σύντροφος του δεν έχει επικοινωνήσει ούτε με τον ίδιο και δεν εμφανίσθηκε στην εργασία της όπως όφειλε να εμφανιστεί 08:00 ώρα της 13/6/2023.

Η 27χρονη, εργάζεται σε ξενοδοχείο της Κω, δεν πάσχει από ιατρικά προβλήματα ούτε έχει ψυχολογικά προβλήματα. Την ημέρα της εξαφάνισή της φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια πλάτης και μπλε γυαλιά ηλίου, είχε ένα ασημένιο σακίδιο. Εχει ύψος 1,65 μέτρα και κανονική σωματική διάπλαση.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert για την 27χρονη η οποία ζει και εργάζεται στην Κω και αγνοείται από τις 12 Ιουνίου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Στις 12/06/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κω, η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, 27 ετών, υπήκοος της Πολωνίας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στις 15/06/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.