ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη ο Ρομά που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των βορείων προαστίων

Ο ληστής αναγνωρίστηκε και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πεύκης

Συνελήφθη ο Ρομά που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των βορείων προαστίων

Συνελήφθη από άνδρες της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής ο ληστής Ρομά που τους τελευταίους μήνες είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος πολιτών καθώς «μπούκαρε» σε σπίτια και άρπαζε κολλώντας τους το μαχαίρι στο λαιμό.

Ο ληστής, λίγες ώρες πριν τη σύλληψη του, το βράδυ της Κυριακής (12/2) μαζί με άλλους τρεις Ρομά, εισήλθε σε οικία στη Λυκόβρυση, όπου διέμενε μια ηλικιωμένη γυναίκα και αφού την ξυλοκόπησαν , της κόλλησαν το μαχαίρι στον λαιμό για να τους πει που έχει χρήματα και κοσμήματα.

Μόλις η γυναίκα «έσπασε» και τους έδωσε τα χρυσαφικά, το «κουαρτέτο» επιβιβάστηκε σε ενα Scoda Octavia και εξαφανίστηκε.

Η ηλικιωμένη τρομοκρατημένη και χτυπημένη ενημέρωσε τους οικείους της και αυτοί με τη σειρά τους την Αστυνομία.

Το κέντρο της Άμεσης Δράσης, έδωσε αμέσως τις περιγραφές για να αναζητηθούν τα άτομα, ενώ ενημερώθηκε και η ομάδα ΟΠΚΕ που εργαζόταν στην Δυτική Αττική.

Οι εκπαιδευμένοι άνδρες κινήθηκαν προς τους καταυλισμούς των περιοχών ευθύνης τους και λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν το εν λόγω όχημα στον καταυλισμό Αγίας Σωτήρας στις Αχαρνές με ένα άτομο εντός.

Ύστερα απο συντονισμένη επέμβαση και καταδίωξη ακινητοποιήθηκε το άτομο που οδηγούσε έχοντας στην θέση του συνοδηγού το μαχαίρι της ληστείας.

Ο συλληφθείς, γνωστός στις αρχές για την παραβατική του συμπεριφορά και αποφυλακισθείς τους τελευταίους 9 μήνες παραδέχτηκε στους άντρες τις ΟΠΚΕ την πράξη του ενώ ύστερα από ενδελεχή έρευνα βρέθηκαν και τα αφαιρεθέντα τιμαλφή.

Ο ληστής που αναγνωρίστηκε από την ηλικιωμένη οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πεύκης όπου ερευνάται η συμμετοχή του σε πλήθος ληστειών και κλοπών στις περιοχές Παιανίας, Πεντέλης, Γέρακα.

listis_maxairi__2_
listis_maxairi__3_
listis_maxairi__4_
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.