Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Συνελήφθη οδηγός ταξί επειδή χρέωσε 110 ευρώ για διαδρομή από το αεροδρόμιο μέχρι το λιμάνι του Πειραιά

Ο 54χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά

Συνελήφθη οδηγός ταξί επειδή χρέωσε 110 ευρώ για διαδρομή από το αεροδρόμιο μέχρι το λιμάνι του Πειραιά

Ένας 54χρονος οδηγός ταξί συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών καθώς αναζητούνταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για είσπραξη υπερβολικού κομίστρου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε μία ημέρα νωρίτερα, το μεσημέρι της 21ης Αυγούστου, όταν ο οδηγός εισέπραξε από πελάτισσα 110 ευρώ για διαδρομή από το αεροδρόμιο μέχρι το λιμάνι του Πειραιά. Το ποσό υπερέβαινε κατά πολύ το προβλεπόμενο κόμιστρο, καθώς ήταν πάνω από το διπλάσιο.

Ο 54χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.