ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη στην Κακαβιά επικίνδυνος κακοποιός που αναζητούσε η Γαλλία

Στις φυλακές Χαλκίδας οδηγήθηκε γυναίκα που διακινούσε μετανάστες

Συνελήφθη στην Κακαβιά επικίνδυνος κακοποιός που αναζητούσε η Γαλλία

Από την Αλβανία επιχείρησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος ένας αλλοδαπός, αλλά οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου στην Κακαβιά διαπίστωσαν ότι ήταν διεθνώς διωκόμενος με καταδίκη για βαριά αδικήματα στην Γαλλία και τον παρέδωσαν σε άνδρες της Ασφαλείας Ιωαννίνων.

Κατά τον έλεγχο των στοιχείων του αλλοδαπού, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των γαλλικών αρχών για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, ένοπλη ληστεία, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές, με συνολική ποινή φυλάκισης 15 ετών. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου που δρομολογεί την έκδοσή του στην Γαλλία.

Στη φυλακή γυναίκα που διακινούσε μετανάστες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Βορείου Αιγαίου για παράνομη διακίνηση μεταναστών εκκρεμούσε σε βάρος μιας Ελληνίδας, που συνελήφθη στην Ερέτρια της Εύβοιας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Η γυναίκα, στην οποία είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης έξι ετών και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ, οδηγήθηκε στις φυλακές με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.