ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνελήφθη αδίστακτος αλλοδαπός δολοφόνος στην Ηλιούπολη – Είχε σκοτώσει ηλικιωμένη

Από άγνωστη χώρα ο «πρόσφυγας» που είχε τραυματίσει σοβαρά ακόμη μια ηλικιωμένη - Τρομοκρατούσε Ηλιούπολη και Δάφνη

Συνελήφθη αδίστακτος αλλοδαπός  δολοφόνος στην Ηλιούπολη – Είχε σκοτώσει ηλικιωμένη

Οι αιματηρές ληστείες σημειώθηκαν η μία στις 10 Νοεμβρίου και η δεύτερη στις 28 του ίδιου μήνα, σε Ηλιούπολη και Δάφνη, ενώ ο αλλοδαπός δολοφόνος από άγνωστη χώρα ήταν σεσημασμένος για κλοπές.

Εάν ο αλλοδαπός είχε απελαθεί όπως έπρεπε, ή εάν δεν είχε μπει καν στην χώρα, τότε η άτυχη γυναίκα θα ζούσε.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ενώ ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ στην Ηλιούπολη το βράδυ της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου.

Ο δράστης είχε κλέψει μια μοτοσικλέτα την οποία χρησιμοποίησε για να αποσπάσει τις τσάντες από ηλικιωμένες γυναίκες – το έκανε με τόση βιαιότητα, σχεδόν με μίσος όπως τον είχαν μάθει στη χώρα του, ώστε η μία έχασε τη ζωή της από αιμορραγία και η άλλη νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη.

Όπως ανακοινώνει η ΕΛ.ΑΣ., τις βραδινές ώρες της 10 Νοεμβρίου 2022 στην Ηλιούπολη Αττικής, ο δράστης επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα, άρπαξε την τσάντα πεζής ηλικιωμένης. Από το τράβηγμα η γυναίκα έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό της στο κεφάλι, από τον οποίο, δύο ημέρες αργότερα, επήλθε ο θάνατός της, σε νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Επιπλέον, βραδινές ώρες της 27-28 Νοεμβρίου 2022 αφαίρεσε μοτοσικλέτα από την περιοχή της Ηλιούπολης, την οποία στη συνέχεια, πρωινές ώρες της 28 Νοεμβρίου 2022, χρησιμοποίησε για τη διάπραξη ακόμα μίας ληστείας με αρπαγή τσάντας σε βάρος πεζής ηλικιωμένης, από την οποία προκλήθηκε ο βαρύς τραυματισμός της (κάταγμα βραχιονίου και κάκωση ισχίων).

Η μοτοσικλέτα βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στην περιοχή της Ηλιούπολης, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία και επαγγελματικό χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ο ρουχισμός που χρησιμοποίησε ο συλληφθείς κατά τη διάπραξη των ληστειών, 53 ναρκωτικά δισκία, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές και κινητό τηλέφωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.Θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να απελαθεί μετά το τέλος της φυλάκισής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.