ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για ληστεία σε μίνι μάρκετ στο Ίλιον

Επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη με γροθιές στην πλάτη και το αυτί

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για ληστεία σε μίνι μάρκετ στο Ίλιον

Στα «χέρια» των Αρχών βρίσκονται δύο ανήλικοι ηλικίας 14 και 15 ετών, οι οποίοι στις 22:30 το βράδυ της Παρασκευής (20/10), λήστεψαν ένα μίνι μάρκετ επί της οδού Ελαίων στο Ίλιον.

Ένας από τους δύο δράστες αφαίρεσε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο από το μίνι μάρκετ, αλλά έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και προσπάθησε να τους κρατήσει να μην ξεφύγουν, μέχρι να μεταβεί στο σημείο η αστυνομία, την οποία και κάλεσε.

Όμως οι δύο ανήλικοι του επιτέθηκαν με γροθιές στην πλάτη και το αυτί και διέφυγαν από το κατάστημα.

Μετά από 10 λεπτά, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες στην συμβολή των οδών Καλπακίων και Ιωαννίνων στο Καματερό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για να απολογηθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.