Συνέβη κι αυτό: Ασθενής επιτέθηκε σε διασώστη του ΕΚΑΒ γιατί… διαφωνούσε για τη διαδρομή του ασθενοφόρου

Για το περιστατικό έγινε καταγγελία και έχει επιληφθεί άμεσα η ΕΛ.ΑΣ. και κεντρικός συντονιστής ΕΚΑΒ-2

Συνέβη κι αυτό: Ασθενής επιτέθηκε σε διασώστη του ΕΚΑΒ γιατί… διαφωνούσε για τη διαδρομή του ασθενοφόρου

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας «Η Πρόοδος».

Ενα πραγματικό απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (16/10) στη Βέροια, καθώς ένας άνδρας που μεταφερόταν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο, εκνευρίστηκε που δεν πήγαινε το όχημα σύμφωνα με τις οδηγίες του και… επιτέθηκε στο πλήρωμα γρονθοκοπώντας τον ένα διασώστη.

Το πρωτόγνωρο αυτό συμβάν καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας «Η Πρόοδος», σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα veriotis.gr.

Οπως αναφέρεται στην καταγγελία των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, ο «ασθενής» αφού μπήκε στο ασθενοφόρο, έκρινε ότι το πλήρωμα έπρεπε να… πράξει κατά τις εντολές του για τη διαδρομή του ασθενοφόρου, και αφού αυτό δεν έγινε τους επιτέθηκε με γροθιές! Για το περιστατικό έγινε καταγγελία και έχει επιληφθεί άμεσα η ΕΛ.ΑΣ. και κεντρικός συντονιστής ΕΚΑΒ-2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Σωματείο Εργαζομένων αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του: «Καλούμε τη διοίκηση του ΕΚΑΒ και τη διεύθυνση του ΕΚΑΒ-2 να πράξουν τα νόμιμα, για την χρήση βίας που έχει υποστεί ο συνάδελφος κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα φαινόμενα βίας προς τους συναδέλφους διασώστες, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Ημαθίας θα έχουν στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 της πρωινής βάρδιας και από τις 15:00 έως 18:00 της απογευματινής. Θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα τα πολύ επείγοντα περιστατικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.