ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνεχίζει να δίνει «μάχη» για την ζωή της η 17χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ: «Μοιάζει βυθισμένη σε ένα βαθύ, ήρεμο ύπνο»

Η μαθήτρια παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου

Συνεχίζει να δίνει «μάχη» για την ζωή της η 17χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ: «Μοιάζει βυθισμένη σε ένα βαθύ, ήρεμο ύπνο»

Η 17χρονη μαθήτρια που υπέστη αλλεργικό σοκ κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στην Κρήτη, εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η μαθήτρια παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου, όπου δίνεται μάχη για να υποχωρήσει το εκτεταμένο εγκεφαλικό οίδημα που παρουσιάζει και το οποίο δείχνει πολύ μικρά σημάδια υποχώρησης, σύμφωνα με τον διευθυντή Ανέστη Κιούλπαλη, τον οποίο επικαλείται το ekriti.gr.

«Θέλει περισσότερο χρόνο» τονίζουν οι γιατροί που την παρακολουθούν, οι οποίοι τονίζουν πως το κορίτσι «μοιάζει βυθισμένο σε ένα βαθύ, ήρεμο ύπνο».

Ο διευθυντής της μονάδας αναφέρει πως όταν υποχωρήσει το οίδημα θα είναι σε θέση να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο εγκέφαλος της.

Οι συντετριμμένοι γονείς της βρίσκονται δίπλα στο παιδί τους στην εντατική, ενώ τους έχει δοθεί άδεια να περνούν όσο χρόνο θέλουν μαζί της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 17χρονη μαθήτρια βρισκόταν σε σχολική εκδρομή όταν το πρωί της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου έφαγε βούτυρο, ενώ έχει αλλεργία στα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Ένιωσε αμέσως δυσφορία και έτρεξε στο δωμάτιό της ώστε να κάνει ένεση αδρεναλίνης, η οποία όμως δεν πρόλαβε να δράσει.

Στο δωμάτιό της την βρήκαν χωρίς σφυγμό συμμαθητές και καθηγητές. Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε και έφτασε δίχως καθυστέρηση, ενώ η 17χρονη είχε ήδη υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου και διασωληνώθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.