Βίασαν την φοιτήτρια με την απειλή μαχαιριού & χτυπώντας την στο κεφάλι με μπουνιές & με ένα ηλεκτρικό σίδερο

Με τις καταθέσεις των γονιών της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη, συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου η δίκη.

Μέχρι και σήμερα οι γονείς δεν έχουν καταθέσει στη διαδικασία, καθώς στην προηγούμενη συνεδρίαση υπήρχε κρούσμα κορωνοϊού, και διεκόπη η δίκη για τέταρτη φορά.

Επανειλημμένες είναι οι διαμαρτυρίες των γονιών, λόγω των συνεχών αναβολών.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτοι μάρτυρες που κατέθεσαν το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, έκαναν λόγο για βασανισμό και για ακραία απάνθρωπη συμπεριφορά σε βάρος της Ελένης Τοπαλούδη, την οποία έριξαν στη θάλασσα οι κατηγορούμενοι, Μανώλης Κούκουρας και Αλέξανδρος Λουτσάι, ενώ ήταν βέβαιοι πως ήταν ακόμη ζωντανή.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη ξεκίνησε στις 14 Φεβρουαρίου με παρόντα στο εδώλιο μόνο τον 24χρονο κατηγορούμενο, ελληνικής καταγωγής, αφού ο 22χρονος συγκατηγορούμενος του, αλβανικής καταγωγής, έκανε γνωστό πως δεν επιθυμεί να παρίσταται στο δικαστήριο.

Αμφότεροι οι δύο κατηγορούμενοι έχουν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον ποινή 15ετούς κάθειρξης.

Βάσει του κατηγορητηρίου, βίασαν την φοιτήτρια με την απειλή μαχαιριού και χτυπώντας την άγρια στο κεφάλι με μπουνιές και με ένα ηλεκτρικό σίδερο και εν συνεχεία την πέταξαν χτυπημένη σε βραχώδη παραλία στην περιοχή Λίνδος της Ρόδου ενώ ήταν ζωντανή.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση, όταν λόγω ασθένειας μίας ενόρκου η δίκη διακόπηκε, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη Κούλα Αρμουτίδου εξοργίστηκε για την δεύτερη κατά σειρά διακοπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι οι γονείς του θύματος είναι αναγκασμένοι να ταξιδεύουν από το Διδυμότειχο για να παρασταθούν στην δίκη.